lördag, augusti 30, 2008

Yaa Nkrumah

... ar mitt ghananska namn. Blev dopt pa lagret. Forst drack man ett glas gin och sen ett glas vatten.

Bara sa att ni vet!

5 kommentarer:

Cissi sa...

Får man fråga hur namnbestämningen går till?

Anonym sa...

HEJ Yaa Nkrumah! (mitt uttal är nog inte helt rätt..)
hur mådde du efter ett glas gin? spännande du verkar ha det där borta! en liten uppdatering härifrån: det är lite sommar igen och jag åker till paris på onsdag, då kommer vi lite närmare varandra! det ska bli skönt att äntligen komma iväg. vi kommer nog också ha lite bostadsproblem men förhoppningsvis löser det sig. vi har bokat vandrarhem första nätterna men vart vi ska ta vägen sen är det ingen som vet!
Ha det kalas och om du kan vore det inte fel att få se lite bilder=)
gna dina mochangolo (så mycket kan jag på afrikaspråk jag vet inte vad det betyder, det får fungera som hejdåfras idag!)

Anna sa...

Yaa eftersom jag ar fodd pa en torsdag. Ghanas forsta president hette Nkrumah, vet inte riktigt varfor jag fick heta det.

Anonym sa...

FY VA SPÄNNANDE!!!! du har ett ghananskt namn!! Anna, allt verkar så himla häftigt- kollade precis bilder och läste dina andra poster- och jag är grymt avundsjuk på dig, saknar dig! Vi ska på "afrikakväll" på en restaurang med din familj imorrn, onekligen kommer vi tänka på dig! Vad mer har hänt.. inte så mycket! Idol började idag, haha! Men jag älskar att läsa din blogg, dte är coolt som sören! P.s. tack för lärartipsen, Friström diggar mig!!

Cissi sa...

anna är lite coolare för det är ett palindrom. tänk om vi skulle döpa alla som bor i sverige till svenska namn, stört roligt hade det varit!